Intră în cont / Inregistreaza-te
AE Agency

Teatrul De Arta

Romania - Deva

VACANTA

 

 

 

 

 

REPERTORIU

 

 

Taina Mănăstirii

 

 

 

 

 

 

 

 

Buna seara, iubire

| Afişări: 218 BUNA SEARA, IUBIRE
Comedie muzicala dupa Oscar Wilde      Al noualea spectacol din repertoriu permanent al Teatrului de Arta Deva este o comedie de moravuri de un comic savuros si elegant, adaptare dupa celebrul Oscar Wilde, in care se canta si se danseaza de la inceput pana la sfarsit. Abordarea acestui gen de spectacol, adica ,,Musical theatre'' a fost o noutate si o provocare pentru echipa inimoasa si energica a Teatrului de Arta Deva, actorii jucand cu mult aplomb si daruire, rezultatul muncii lor si a regizorului Marius Oltean fiind un spectacol cald, frumos,elegant ce reuseste sa te destinda si sa-ti induca o stare de bine. 

 

 

 

 

 

Scufita Rosie

| Afişări: 1016 Scufiţa Roşie - adaptare dupa fratii Grimm comedie muzicala pentru copii si bunici de Mihai Panaitescu Scufita Angelika – Adriana Sancraian Lupul Gigi            – Mihai Panaitescu Bunicuta Lola      - Isabela Hasa Mama Inga          - Roxana Olsanschi Vanatorul Gigi     - Radu Pavel Muzica  - Roxana Olsanschi Regie, scenografie si adaptare scenica  Mihai Panaitescu 

 

 

 

 

 

 

Ce vrăji a mai făcut soția mea

| Afişări: 768 "Ce vrăji a mai făcut soția mea"
dupa John Tobias Comedie într-un act și 5 personaje regia: Mihai Panaitescu scenografia: Dan Mirea costume, decor, picturi: Nicoleta Onofreicu: Andrada Samoilă, Dan Mirea, Roger Codoi, Florin Ibrasi, Andreea Pascu

 

 

 

 

 

 

Frumoasa si bestia

| Afişări: 853 În plină concurenţă creatoare cu filmul lui Walt Disney , spectacolul creat de regizorul si actorul Dan MIrea  aduce în montarea basmului „Frumoasa şi Bestia” o imagine plină de poezie, specifică opţiunii între frumuseţea exterioară şi cea sufletească.Spectatorul este invitat să aleagă calea adevărului, în această splendidă încercare de a descoperi valoarea adevărată ascunsă sub aparenţele înşelătoare.

 

 

 

Sot de vanzare

| Afişări: 1947 ,,Sot de vanzare'', adaptare scenica dupa Mihail Zadornov, regia artistica Marius Oltean scenografia Mihai Panaitescu . Subiectul tratreaza cu mult umor si nuante tragi-comice eterna tema a trio-lui conjugal, piesa contemporana intr-un act cu multiple rasturnari de situatii. Cele doua personaje feminine sunt interpretate de actritele Teatrului de Arta Deva, Roxana Olsanschi si Andreea Pascu, personajul ,, sotului de vanzare'' intrupat cu multa verva de actorul si regizorul Dan Mirea de la Teatrul de Vest Resita. Durata spectacolului este de o ora si treizeci de minute.

 

 

 

 

 

 

Sicilianul

| Afişări: 1670

 

„Sicilianul” este o comedie clasică într-un act, cu patru personaje, iar, potrivit reprezentanţilor instituţiei teatrale din Deva, acesta va fi „un spectacol de zile mari ce va descreţi frunţile spectatorilor”.Prezentată deja cu succes în cadrul Festivalului Sibiu Baroc Update 2012, piesa reprezintă o premieră pentru Deva, producţia fiind inclusă în portofoliul de spectacole al teatrului. Reprezentaţia, regizată de Mihai Panaitescu, are o distribuţie de excepţie: Andreea Gabor, Mircea Puiu Lăscuş şi Răzvan Popa. „Spectacoluls-a jucat în această vară, în cadrul Festivalului de la Sibiu unde a avut parte de nu mai puţin de şase reprezentaţii în luna august. Este o piesă după Molliere, într-un act, cu patru personaje, iar rolul meu este cel al unui june prim cam tomnatic. Este o piesă în limba română, un muzical foarte gustat de publicul sibian care, cu fiecare reprezentaţie, a fost în număr tot mai mare şi care, sper să aibă acelaşi succes şi la Deva”, 

 

 

 

 

Zâna Trotuarelor

| Afişări: 1587

Zâna Trotuarelor de Ioan Drăgoi, dramaturg hunedorean

Regia artistică : Mihai Panaitescu Scenografia : Nicoleta Onofrei Cu: Andreea Raica, Eugen Titu, Radu Pavel, Roxana Olsanschi şi Rusu Alexandru Sorin UMOR ŞI RĂSTURNĂRI DE SITUAŢII, O POVESTE REALĂEroina acestei comedii este o prostituată frumoasă şi incultă, care cunoaşte un scriitor. Acesta îi va dărui "într-o doară" o carte de-a sa, al cărui personaj masculin, Mihai, este proiecţia ideală a bărbatului ce înţelege în profunzime sufletul feminin. Eroina piesei consideră că l-a întâlnit în personaj pe bărbatul care o va salva, se îndrăgosteşte de el şi vine la autor şi îl roagă să-i facă cunoştinţă cu acesta, pe deplin convinsă că există în realitate. Neputând admite că Mihai e doar o "minciună" scriitoricească, ea pleacă deprimată şi revoltată.

 

 

 

 

Nastratin Hogea

| Afişări: 1912

NASTRATIN HOGEA de Anton Pann
Spectacol muzical adresat copiilor, părinţilor şi bunicilor.
Regia şi scenografia: Mihai Panaitescu
Muzica : Roxana Olsanschi
Video montaj : Cristian Coposesc
Costume : Isabela Hasa
Orchestratia muzicala si masterizare : Marcel Costa
Distribuţia : Radu Pavel, Roxana Olsanschi, Mihai Panaitescu, Isabela Haşa şi Viorica Iacob

Pentru cei care nu ştiu cine a fost Nastratin le spunem pe scurt : a trăit în Turcia în secolul al 13-lea şi a fost un filosof care era cunoscut pentru poveştile sale amuzante sau pentru anectodele sale.

 

 

 

Burtiplici şi Tontonici

| Afişări: 1637

Burtiplici şi Tontonici, prima producţie a Teatrului de Artă Deva destinată copiilor.
Burtiplici şi Tontonici sunt doi clovni trăzniti ce-i invită pe părinţi, copii şi bunici să se joace şi să cânte împreună cu ei.
Burtiplici înviorează atmosfera cu glume şi cântece, în timp ce Tontonici încearcă să strice totul. În acest context, în care totul pare cu sus-n jos, prichindeii sunt chemaţi să pună piciorul în prag şi să fie arbitrii celor două personaje. Scenariul şi regia sunt semnate de Mihai Panaitescu, iar rolul celor două personaje este interpretat de Roxana Olşanschi şi Radu Pavel. Piesa este recomandată copiilor peste trei ani.

Program special pentru perioada 27.06.2013-13.07.2013 al Agentiei Teatrale:


Luni-Duminica:  11 - 21

 Adresa: Str. 1 Decembrie nr.15

  Telefon/Fax: 0354.738.703   Rezervari: contact@teatrudeva.ro

Updated on: 2017-08-07 14:12:14

* Organizatorii / instituțiile / trupele, își rezervă dreptul de a face modificări de ultimă oră.
* Aeagency nu este răspunzătoare pentru eventualele inexactități necorectate din programe.

Agentie de turism