Intră în cont / Inregistreaza-te

 

Portefeuille

Spectacole de teatru si divertisment. Si pentru copii. Format, 30-80 minute, adaptat unui public variat, unele interactive, cu o scenografie ce permite abordarea lor in spatii neconventionale, cum ar fi spatiile de locuit, curti, gradini, parcuri, scoli, spatiile de firma, diverse spatii inchiriate.

Numarul de spectatori poate varia de la minim 5 – la maxim 100. Pentru cele cu peste 100 de spectatori, tarifele sunt altele decat cele standard.

Data fiind natura moderna si dinamica spectacolelor, precum si adaptabilitatea lor la orice spatiu, spectacolele usor de sustinut in astfel de spatii neconventionale. Portofoliul nostru de piese acopera o varietate de genuri si raspunde diverselor stari de spirit.

Pentru oferta va rugam sa ne comunicati 

genul spectacolului

durata aproximativa a spectacolului

locatia exacta a spectacolului-  descriere locatie si public

data si ora la care doriti spectacolul

adresa, datele de contact, persoana de contact

trimite e-mail la contact@aeagency.ro


Din repertoriul actual:

Spectacole cu Horațiu Mălăele, Radu Gheorghe, Silviu Biriș

''Bonsoir mon cher'', spectacol de divertisment cu pantomimă, cuplete, muzică, step

Teatru muzical

    -   ''Enigma Otiliei'' 

    -    ''Cabaret''

Teatru muzical pentru copii:

 “Poveste de Iarna", (gradinita si 1-4)

„Coana Chirita”, (liceu, adulti, pensionari)

„Dumbrava Minunata”, (gradinita si 1-4)

„Dl. Goe”, (clasele 5-8)

„Amintiri din copilarie”, (clasele 1-8)

”Povestile lui Creanga”, - Harap-Alb si Danila Prepeleac -(clasele 1-4)

"Tiganiada", liceu, adulti,pensionari)             

 "Harap Alb", (clasele 1-4)

 "Popa Tanda"(clasa a 8a, liceu, maturi)

“Fat-Frumos din lacrima” (gradinita si 1-4)

“Calin - file din poveste” (Nunta gâzelor) (gradinita

si clasele 1-4)

 

Teatru de păpuși      

 1.     „FATA MOŞULUI ŞI FATA BABEI” -adaptare după I. Creangă, o poveste care ne păstrează viu gândul că ...undeva, ...cândva, se va împlini zicala: “...după faptă şi răsplată”. Spectacolul este live, interactiv, durează 45 de minute. Recomandat copiilor de 2- 10 ani.
 2.      „ELEFĂNŢELUL CURIOS” -spectacol plin de învăţăminte, unde veţi descoperi că a fi curios nu este nicidecum un lucru rău, atâta timp cât asta nu-i deranjează pe ceilalţi. Spectacolul durează 45 de min., este interactiv şi se adresează copiilor de 2-9 ani
 3.    „COLIBA IEPURAŞULUI” -adaptare dupa V. Capita, ne învaţă că dacă „prietenii se adună şi ţin piept duşmanilor, nu mai poate să-i învingă nici chiar zmeul zmeilor”- spectacol live ce se adresează copiilor de 2-8 ani, dureaza- 40 min.
 4.   „RĂŢUŞCA CEA URÂTĂ” - adaptare după Ch. Andersen, un spectacol ce se adresează tuturor copiilor, durează 35- 40 min.”Nu-i nimic dacă te naşti printre raţe, important e să te naşti dintr-un ou de lebădă”, asta descoperă copiii alături de puiul de lebădă. Recomandat copiilor de 2-8 ani.
 5.  „ŞORICELUL CEL PROSTUŢ” -adaptare după Marşak, spectacol educativ, atat pentru copii cat pentru parinti, durează 35-40 min. Şoricelul se plânge mamei că nu poate adormi decât dacă o dădaca îi cântă şi îl leagănă. Şoricelului răsfăţat nu-i convine nici o dădacă dintre cele pe care le aduce mama lui. Dar ce se întâmplă atunci când se întâlneşte cu o dădaca…pisică?! Nici o grijă, totul se termină cu bine.  Recomandat copiilor de 2-9ani.
 6.  „PRINTESA CRIZANTEMĂ” -adaptare după o poveste populară, este un spectacol cu zmei, prinţi şi prinţese, în care binele învinge răul prin bunătate, curaj şi dragoste. Spectacolul interactiv se adresează copiilor de 3-9 ani şi durează 45  min.
 7.   „VRĂJITORUL POFTICIOS”-Spectacol recomandat în educaţia nutriţională. O banală ceartă între legumele din grădină, creşte puterea Vrăjitorului pofticios. Legumele, fructele sunt adevăraţii prieteni ai copiilor care iubesc jocul şi mişcarea. Până şi pofticiosul vrăjitor, cedează în faţa unei colorate salate de legume. „Mâncăm sănătos, suntem sănătoşi!”- un motto ce trebuie urmat de toţi copiii.  Recomandat copiilor de 2-9 ani. Spectacolul este live, interactiv, cu o durata medie de 45minute.
 8.  „LUPUL CU SCUFITĂ ROŞIE” -Scufita Rosie se intalneste inevitabil cu lupul. Credeti ca bunica si fetita o vor pati din cauza neglijentei copilei? Nicidecum! O suita de intamplari haioase, vor schimba cu totul firul povestii si chiar va intoarce pe dos situatia. Copiii vor urmari cu placere povestea si vor trage concluzii folositoare in viata. Recomandat copiilor de 2-10 ani.Spectacolul este live, interactiv, cu o durata medie de 45minute.
 9.  „ÎNTÂMPLARE DIN PĂDURE”- un spectacol-surpriza care va trezi atentia, atat celor mici, cat si celor mari, asupra unor pericole actuale.  Recomandat copiilor de 2-9 ani. Spectacolul este live, interactiv, cu o durata medie de 45minute.
 10.   „POVESTE DE CRĂCIUN” -În pragul Crăciunului, febra pregătirilor este puternică şi nerăbdarea unora creşte clipă cu clipă. Moşul, care a aflat că unii nu sunt cuminţi, e hotărât să nu-i mai viziteze chiar pe toţi copiii. Dar Crăiasa Zăpezii îl face să îşi schimbe hotărârea şi pleacă la drum cu sania plină de daruri şi în plus, cu trei cadouri speciale: Prietenie, Iubire, Bunătate ....Din ultima, gustă chiar vrăjitoarea cea rea care îl oprise din drum pe Moş Crăciun adormindu-l, plănuind să-i fure darurile, supărată că ea nu a primit niciodată nimic. Şi lucrurile iau o întorsătură neaşteptată....Doar copiii au puterea de a-l trezi pe Moş Crăciun, cel darnic şi bun pentru a porni din nou la drum. Spectacolul este live, interactiv, cu o durata medie de 45minute.  Recomandat copiilor de 2-9 ani.
 11.  „DARUL DE CRĂCIUN” -Un spectacol emotionant, plin de magie care ne reaminteste adevarata semnificatie a Craciunului, puterea inimaginabila a  gesturilor simple, care aduc oamenii mai aproape. Un ren, un om de zapada si  un inger pot fi legati intre ei printr-o poveste, fie foarte veche, fie foarte noua,  citita dintr-o scrisoare de copil. E frumos sa daruiesti si-un zambet sa primesti!  Spectacolul se adreseaza copiilor de 2-10 ani. Spectacolul este live, interactiv,   cu o durata medie de 45minute.


Flașnetarul Vasile, cu flașnetă mare, costume de epocă, bilete de papagal, coifuri și pălării haioase

 

Desigur, la acestea se adugă recitaluri ale câtorva zeci de cântăreți, pe care îî găsiți la rubrica Profesioniști, din site.

SanPlant