Intr─â ├«n cont / Inregistreaza-te
AE Agency


Muzeul Oului Vama


Nici un videoclip ├«nc─ârcat. 

Detalii

Suprafa╚Ť─â (mp): 100 - 300

Disponiblitate zile: 7 / 7

Disponiblitate ore: 8 / 24

Descriere / Avantaje:

Muzeul cuprinde peste 3.000 de ou─â din toat─â lumea, expuse în 22 de vitrine, ou─â adunate în 14 ani de particip─âri la expozi┼úii ┼či saloane interna┼úionale, precum ┼či ou─â din Bucovina, ou─â cu motive foarte vechi, mo┼čtenite de la str─âbunici. O întreag─â vitrin─â este dedicat─â ou─âlor cu motive vechi de la Vama, realizate cu ,,culori b─âtrâne┼čti’’, ,,culori de p─âmânt’’. ┼×i în alt─â vitrin─â ve┼úi descoperi din nou culorile de Vama, ou─âle de aici reprezentând munca artistei Leti┼úia Or┼čivschi. În a doua sal─â ve┼úi face o c─âl─âtorie imaginar─â în jurul lumii ┼či ve┼úi descoperi stilurile ┼či tehnicile de decorare a ou─âlor din cele 79 de ┼ú─âri de unde exist─â exponate în vitrinele muzeului. Aici pute┼úi vedea ou─â de p─âs─âri, ou─â de reptile, ou─â de mari sau mici dimensiuni (emu, nandu, broasc─â ┼úestoas─â, crocodil, flamingo, geko, stru┼ú, potârniche, vrabie, porumbel).

Op╚Ťiuni:
Parcare
Atelier repara╚Ťii / ├«ntre╚Ťinere pe raza 15 km
Semnal GSM / Net
Spa╚Ťiu ├«nchis
Aer condi╚Ťionat
Drum asfaltat
Asisten╚Ť─â medical─â pe raza 15 km
Scop:
Studio foto
Studio video
Produc╚Ťie film

Arhitectur─â: Tradi╚Ťional

Cota de la nivelul m─ârii: < 500

Vegeta╚Ťie dominant─â: P─âduri foioase

Relief dominant: Depresionar / Glaciar

Peisaj dominant: Colinar

Material de construc╚Ťie: C─âr─âmid─â

Tipologie: Spa╚Ťii culturale / Muzee

Hidro: Râu

Țară:Romania

Oraș:Vama

Telefon: 0040-745 869 529

Fax: 0040 230 239 212

Email: letitia_orsivschi@yahoo.com

Adres─â / Rezervare:

str. Garii, nr 20
727590 Vama, jud Suceava

Localitatea Vama este situat─â în România, în nordul jude╚Ťului Suceava, în zona montan─â, suprafa╚Ťa fiind de 13.628 ha. Este situat─â la confluen╚Ťa râurilor Moldova ╚Öi Moldovi╚Ťa, la altitudine de 600-800m. Diversitatea formelor de relief las─â o impresie puternic─â vizitatorului.

P─âdurile ocup─â 70% din suprafa╚Ťa comunei, procent cu care se înscrie între regiunile cu cele mai întinse domenii forestiere din ╚Ťar─â. Relieful este predominant depresionar, comuna Vama fiind situat─â între Obcina Feredeului, Obcina Humorului ╚Öi Masivul Rar─âu

Website: http://www.muzeuloului-vama.com/

SanPlant