Intră în cont / Inregistreaza-te
AE Agency


B52

Detalii

Suprafață (mp): 100 - 300

Capacitate locuri: 150

Disponiblitate zile: 7/7

Disponiblitate ore: 24/24

Descriere / Avantaje:

Un simplu observator ar spune ca B52, clubul de pe Strada 11 Iunie, Nr.50 din Bucureşti, este...doar un club.
Un „connaisseur” ştie că B52 este o stare... O stare cu rădăcini adânci în B52 Vama Veche.
Clubul B52 a fost un pariu pus în 2002. A devenit realitate în 2003, în Vama Veche, şi s-a numit, preţ de o lună, „Suerte”, pentru ca la jumătatea lui iulie a aceluiaşi an numele terasei să devină „ B52”.
Pariul de la care a pornit povestea B52 era că în Vama Veche nu mai poţi să aduci înapoi sentimentul de Vama Veche. Dar B52 a reuşit: a reuşit să aducă împreună oameni cu acelaşi feeling, care se simt bine, se distrează şi se relaxează împreună. Şi a mai reuşit ceva: să „fure” o părticică din spiritul Vamei şi să o aducă în Bucureşti.
În 2004, după ce am tras obloanele în septembrie în Vamă, am adunat cutiile de bere, pet-urile şi meduzele, ne-am scuturat de nisip, alge, miros sărat în nări, mahmureală...şi am venit să continuăm povestea şi în Bucureşti, pe Popa Tatu 4, colţ cu Ştirbei Vodă. Unde ne găsiţi şi azi, cu acelaşi feeling pozitiv.
În cei şase ani de la lansare, B52 a trecut prin multe experienţe frumoase – am găzduit o mulţime de concerte, evenimente, şi chiar şi emisiuni de televiziune („B52”, în 2005 şi „Acustic”, în 2006, ambele la postul muzical TV Klumea). Şi avem de gând să promovăm în continuare aceeaşi stare de bine, prin noi petreceri, concerte, evenimente şi...tot felul de băuturi de prin meniu, sau scornite pe moment – fie shot-uri, halbe de mojito, cocktailuri sau long drink-uri corecte.
Un lucru cu care toţi cei care au gustat din „experienţa” B52 sunt de acord este starea pozitivă, atmosfera relaxant-amuzantă pe care o degajă locul şi toţi cei care „activează” în jurul, de-a lungul şi de-a latul barului...animaţi de o muzică tare ca un „Flaming Lamborghini”, ce ţi se urcă instant la cap şi te aruncă dintr-un „chill” de 9 seara într-o călătorie spectaculoasă prin reggae, hip-hop, alternativ, rock sau DnB. Pentru că da, unul dintre cele mai importante lucruri din B52 şi „lipiciul” care ne aduce împreună şi te face să revii mereu este muzica.
Te aşteptăm cu petreceri până dimineaţa, cu băuturi inedite, cu un amestec de nostalgici, nou-veniţi, curioşi sau „de-ai casei”, care dau locului farmecul lui specific.
Concluzia: B52 este un loc, o stare de spirit, un amalgam de aminitri sau descoperiri printre care ai toate şansele să regăseşti acea stare dulce-amorţită de apus, sau poate sentimentul de energie care te cuprinde când te arunci pentru prima dată în valuri.

Opțiuni:
Sursa trifazic
Sonorizare
Proiectoare
Parcare
Bucătărie / Catering
Semnal GSM / Net
Fumat incintă
Alcool incintă
Etajat
Spațiu închis
Aer condiționat
Regie sunet și lumini
Asistență tehnică și administrativă
Depozit decoruri, material
Vestiar
Scop:
Spectacole
Expo / Tabere de artă
Studio foto
Studio video
Festivaluri
Producție film
Cafe-concert / Petreceri
Proiecții
Concert

Arhitectură: Eclectică

Material de construcție: Cărămidă

Tipologie: Spații alimentație publică

Țară:Romania

Oraș:Bucuresti

Telefon:0753 315 563

Email: office@clubb52.ro

Adresă / Rezervare:

str 11 iunie

Website: http://www.clubb52.ro/

Agentie de turism