Intră în cont / Inregistreaza-te
AE Agency


Teatrul De Pe Lipscani

Detalii

Capacitate locuri: 400

Disponiblitate zile: 7/7

Disponiblitate ore: 24/24

Descriere / Avantaje:

Teatrul de pe Lipscani este, la momentul actual, cel mai mare teatru independent din România. Este, de asemenea, una dintre cele mai interesante şi complexe instituţii teatrale din spaţiul cultural bucureştean, având un repertoriu extrem de variat.

Spectacolele Teatrului de pe Lipscani acoperă o gamă variată de texte dramatice, atât ale unor autori clasici şi consacraţi, cât şi dramaturgie contemporană universală. De asemenea, genurile dramatice cuprinse de repertoriul teatrului sunt diverse, publicul putându-se bucura atât de comedii spumoase, cât şi de drame impresionante. Nu în ultimul rând, Teatrul de pe Lipscani şi-a atribuit şi misiunea de a educa un public tânăr şi foarte tânăr, realizând, astfel, şi spectacole de teatru pentru copii.

Un alt atu al Teatrului de pe Lipscani este echipa artistică a acestuia. Spectatorii ce trec pragul teatrului nostru, se vor putea bucura de prezenţa, pe scena noastră, a unor nume importante din teatrul românesc: Horaţiu Mălăele, Adriana Trandafir, Magda Catone, Valentin Teodosiu, George Ivaşcu, Mihai Călin, Lucian Iancu sau Mihai Ciucă. Alături de toţi aceştia, se află şi actori tineri, dar deja îndrăgiţi de publicul bucureştean: Dan Rădulescu, Meda Victor, Lari Giorgescu şi Pavel Ulici.

Teatrul de pe Lipscani organizează, de asemenea, şi evenimente speciale, dedicate artelor spectacolului, dintre care cel mai important este “Fest pe Lipscani”. Dorindu-şi să acopere o arie cât mai mare în domeniul artei, teatrul nostrum se implică şi în organizarea unor evenimente muzicale şi de dans, în stagiunea 2015-2016 deschizând acest drum cu “Tango pe Lipscani”.

Sunteţi, aşadar, aşteptaţi şi invitaţi să vă bucuraţi de spectacolele din repertoriu şi să aplaudaţi unii dintre cei mai buni actori din teatrul românesc pe care îi puteţi urmări pe scena Teatrului de pe Lipscani.

Opțiuni:
Parchet dans
Sursa trifazic
Sonorizare
Proiectoare
Bar - foyer
Etajat
Spațiu închis
Aer condiționat
Regie sunet și lumini
Asistență tehnică și administrativă
Depozit decoruri, material
Vestiar
Scop:
Repetiții
Spectacole
Studio foto
Festivaluri
Producție film
Conferințe
Proiecții
Concert

Arhitectură: Art noveau

Interior: Clasic

Climă: Temperată 4 anotimpuri

Tipologie: Spații culturale / Muzee

Țară:Romania

Oraș:Bucuresti

Telefon:0735146903

Email: macovei.gabriela84@gmail.com

Adresă / Rezervare:

ADRESA:  Str.  Lipscani nr. 53
PROGRAM: Luni - Duminica : 12:00 - 20:00
TELEFON: 0735146903
EMAIL: macovei.gabriela84@gmail.com
PROGRAM CASIERIE: Luni - Duminica.12:00-20:00 
REZERVARI ONLINE: bilete.ro sau de pe: Bilet.ro

Website: http://www.teatruldepelipscani.ro/

Agentie de turism