Intră în cont / Inregistreaza-te
AE Agency


Pensiunea Casuta Bunicii

Detalii

Suprafață (mp): 0 - 100

Capacitate locuri: 4

Disponiblitate zile: 7 / 7

Disponiblitate ore: 24 / 24

Descriere / Avantaje:

O casa traditionala din 1910, cu mobilier tipic acelor vremuri, renovata sa corespunda nevoilor actuale, amplasata pe un deal in mijlocul unei gradini de 7000 mp, va invita sa-i treceti pragul si sa va bucurati de liniste, aer curat, intimitate si relaxare intr-un decor de vis, oferit de ograzile si padurile din jur, inconjurate la randul lor de Muntii Bucegi, Piatra Craiului si Tara Barsei.

Pensiunea Casuta Bunicii, aflata la cativa kilometri distanta de Castelul Bran si de alte puncte de interes din zona Bran, este o mostra de traditie romaneasca autentica si se adreseaza celor care vor sa se bucure de farmecul si savoarea acestei pensiuni.

 

Cazare

Pensiunea Casuta Bunicii, decorata in intregime cu mobilier rustic si decoratiuni specifice, este omologată de Ministerul Turismului la 3 stele şi dispune de 4 locuri de cazare, impartite in doua camere duble cu baie proprie.

De asemenea pensiunea pune la dispozitia turistilor un living spatios cu semineu, bucatarie utilata complet, baie de serviciu, sauna cu dus.

In incinta locatiei nu este permis fumatul si nu se accepta animale de companie.

Tarife

Pensiunea se inchirieaza la cheie, tariful pentru o noapte de cazare este de
350 Lei (exceptie Anul Nou, Craciun si Pasti), capacitate maxima 4 persoane.
Pentru o singura noapte de cazare, se adauga un supliment de 15% la tariful de cazare.

Oferta speciala:
*stai 6 nopti, platesti doar 5.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Atractii turistice

Statiunea turistica Bran este una dintre cele mai atractive statiuni montane din Brasov, agroturismul avand o panta ascendenta de la sfarsitul anului 1989 pana in prezent.
Aici puteti surprinde peisaje minunate, aveti ocazia de a vizita o serie de atractii turistice deosebite precum: Castelul Bran, Cetatea Rasnov, Culorul Rucar Bran, Pestera Dambovicioarei, Pestera Valea Cetatii.

Castelul Bran este cel mai important punct de atractie turistic din aceasta zona, atestat documentar inca din 1377, construit ca punct de paza in trecatoarea Branului, acesta devine un monument tot mai cautat de privirile turistilor. Pentru vizitatorii straini, si nu numai, legenda castelului lui Dracula este una irezistibila.

Cetatea Rasnov, fiind una din cele mai bine pastrate cetati din Transilvania, a fost contruita ca fort de aparare impotriva hoardelor turce si tatare. In prezent Cetatea Rasnov poate fi vizitata de catre turistii care vor sa aiba parte de cea mai impresionanta priveliste si de o privire aruncata in istoria cetatii, conservata foarte bine.

Pestera Dambovicioara se afla la 1 km de satul Dambovicioara, Judetul Arges. Aceasta nu exceleaza in formatiuni calcaroase, insa este vizitata de numerosi turisti pe tot parcursul anului.

Peştera Valea Cetatii este localizată pe povârnişul vestic al Masivului Postăvaru, în bazinul Ţării Bârsei, la 3,5 km distanţă de Râşnov, la 1,5 km distanţă de Cetatea Râşnov şi la o altitudine de 790 m (intrarea principală). Peştera face parte din aria naturală protejată Peştera Valea Cetăţii, care a fost desemnată arie naturală protejată pentru protecţia şi conservarea elementelor naturale cu valoare şi semnificaţie ecologică, ştiinţifică, peisagistică deosebite, reprezentate de fenomene carstice (Peştera Valea Cetatii, stâncăriile şi lapiezurile din Poiana Dracului), arborii seculari, flora, pierderile de apă în ponorul Fundăţica.

Impatimitii sporturilor de iarna pot alege sa schieze, sa practice snowboarding-ul sau sa se dea cu sania pe unele dintre partiile statiunii ce sunt adresate atat incepatorilor cat si celor avansati. Dintre partiile din zona Bran amintim Partia Zanoaga aceasta avand o lungime de 1900 m si prezinta un grad de dificultate mediu.

Opțiuni:
Parcare
Bucătărie / Catering
Semnal GSM / Net
Fumat incintă
Alcool incintă
Canalizare
Spațiu închis
Aer condiționat
Drum forestier / De țară / Poteci
Asistență medicală pe raza 15 km
Scop:
Studio foto
Studio video
Producție film
Casting
Cafe-concert / Petreceri

Arhitectură: Tradițional

Interior: Rustic zonal / artizanal

Climă: Temperată 4 anotimpuri

Cota de la nivelul mării: < 1000

Vegetație dominantă: Păduri foioase

Relief dominant: Montan

Peisaj dominant: Colinar

Material de construcție: Cărămidă

Tipologie: Locuit / Cazare / Adăpost

Cazare directă: 01-10 persoane

Condiții cazare: Foarte bune

Țară:Romania

Oraș:Bran - Simon

Telefon:0740-810397 0744-349267

Email: office@rusticeden.ro

Adresă / Rezervare:

Strada Balaban, nr. 22 Bran - Simon Brasov 507025 Romania

SanPlant