Intr─â ├«n cont / Inregistreaza-te
AE Agency


ATRA Doftana


Nici un videoclip ├«nc─ârcat. 

Detalii

Suprafa╚Ť─â (mp): 100 - 300

Disponiblitate zile: 7 / 7

Disponiblitate ore: 24 / 24

Descriere / Avantaje:

Valea Doftanei

ÎN MIJLOCUL NATURII

Zona doftaneana e incadrata de culmile Baiu spre apus si Bratocea-Grohotisu catre rasarit. In cei peste 500 de ani de cand apar in actele oficiale, cele peste 2000 de gospodarii impreuna cu tarlele si stanele batrane ale zonei au capatat savoare istorica, precum un vin bun care se lasa imbogatit sub urmele timpului. Cadrul natural e dominat de paduri “nedomesticite”, pasuni alpine si plante rare – Valea Doftanei e colt de paradis. Aici, in regiunea cu cele mai multe zile insorite din an, temperatura medie anuala e de +10°C.

ÎN INIMA TRADI╚ÜIILOR

Una dintre cele mai importante trei zone etnografice ale Prahovei, Valea Doftanei pastreaza inca spiritul vietii simple, unde casele taranesti din secolul al XIX-lea, portul popular si traditiile locale sunt inca departe de a fi doar obiecte de muzeu sau mituri populare.
Asa cum o ilustreaza si Nicolae Grigorescu, principala activitate a localnicilor, pastoritul, inca se pastreaza, zona fiind un loc de adunare a stanelor in drumul lor de transhumanta spre baltile Dunarii. Alaturi de pastorit, locuitorii inca se ocupa cu cresterea vitelor, prelucrarea lemnului, tesutul si brodatul. O plimbare prin Tesila sau Traisteni printre sateni si activitatile lor e o poarta spre trecutul traditional romanesc. 

 

COLTURI DE RAI DIN IMPREJURIMI

  • Cheile Doftanei
  • Muntii Grohotis
  • Cariera de calcar
  • Barajul Paltinu
  • Baile Telega
  • Cheile Urlatelului
  • Munctii Baiului
  • Situl arheologic Traisteni

Muzee:

  • Colec╚Ťia muzeal─â comuna Brebu
  • Castelul Iulia Hasdeu, Câmpina

Evenimente

Evenimente corporate

Un weekend in teambuilding la Atra te pregateste pentru ziua de luni. Ai caiac, windsurfing, biking si piste de off road unde, impreuna cu echipa te vei deconecta de la tot ce inseamna birou. Daca vrei insa sa muti biroul la munte, priveste acest loc ca pe o oportunitate de a petrece o zi intr-o altfel de atmofera de lucru: poti sa organizezi conferinte si workshopuri in sala principala, care devine sala de meeting cu vedere spre vacanta. Creativitatea triumfa inconjurata de natura, gandeste-te la asta.

Evenimente sociale

Aici natura te imprejmuieste cu tot ce are mai frumos si parca simti ca-i da timpului tau mai mult timp. Timp sa fotografiezi, sa pictezi, sa asculti muzica si s-o fredonezi, timp sa pleci peste dealuri si munti de dragul vitezei sau doar de dragul naturii, timp sa stai cu tine si cu ceilalti. In fiecare weekend planuim sa organizam activitati pentru tine. Uite cate lucruri am organizat pana acum:

Momente speciale

La Atra ai o atmosfera intima potrivita pentru seri romantice, reuniuni cu prietenii sau ceremonii restranse. Daca planifici un eveniment in plina vara, spatiul de 50 de locuri poate fi prelungit spre panta verde. Ai un loc pentru focul de tabara, care adauga noptilor de munte farmecul libertatii salbatice. Eleganta arhitecturii minimaliste imbinata cu conturul asimetric al dealului se intalnesc in acelasi gand: Relaxeaza-te, oricat de importanta ar fi aceasta seara.

Op╚Ťiuni:
Parchet dans
Sursa trifazic
Sonorizare
Proiectoare
Parcare
Buc─ât─ârie / Catering
Bar - foyer
Atelier repara╚Ťii / ├«ntre╚Ťinere pe raza 15 km
Semnal GSM / Net
Fumat incint─â
Alcool incint─â
Canalizare
Spa╚Ťiu ├«nchis
Aer condi╚Ťionat
Sal─â de recep╚Ťie / conferin╚Ťe
Asisten╚Ť─â tehnic─â ╚Öi administrativ─â
Vestiar
Drum asfaltat
Drum forestier / De ╚Ťar─â / Poteci
Asisten╚Ť─â medical─â pe raza 15 km
Scop:
Studio foto
Studio video
Produc╚Ťie film
Cursuri / Seminarii
Casting
Cafe-concert / Petreceri
Proiec╚Ťii

Arhitectur─â: Modernism

Interior: Minimalist

Clim─â: Temperat─â 4 anotimpuri

Cota de la nivelul m─ârii: < 1500

Vegeta╚Ťie dominant─â: P─âduri foioase

Relief dominant: Montan

Peisaj dominant: Colinar

Tipologie: Locuit / Cazare / Ad─âpost

Cazare direct─â: 10-15 persoane

Țară:Romania

Oraș: Valea Doftanei, Sat Teșila

Telefon:+40-735 02 01 10

Fax: +40-21 212 39 34

Email: info@atradoftana.ro

Adres─â / Rezervare:

Fund─âtura Cerbului 780B
107640 Prahova, România

 

CU MASINA:

Pe DN 1: Bucure╚Öti – Câmpina 92 km, apoi stânga dup─â podul de peste râul Doftana, înainte de intrarea în comuna Valea Doftanei. Din Bra╚Öov: 61 km pe DN 1 pân─â în Comarnic, apoi dreapta pe pod la ie╚Öirea din comun─â. Comuna Valea Doftanei se afl─â la intersec╚Ťia D.J. 102 l Câmpina – Bra╚Öov cu D.J. 102 A, care face leg─âtura cu Valea Teleajenului. O por╚Ťiune de drum, de aproximativ 800m, în apropiere de pensiune, nu este asfaltat─â(drumul este pietruit).CU TRENUL:

Coboar─â în Gara Câmpina, pe linia principal─â Bucure╚Öti – Bra╚Öov; apoi ia autobuzul sau taxiul de la Autogar─â ╚Öi Gara Câmpina, pe DN 102 pân─â în Tr─âisteni (28km). Po╚Ťi lua autobuzul sau taxiul ╚Öi din Gara Comarnic. PARCAREA: Gratuit─â în incint─â, disponibilitate 12 locuri.

Website: http://www.atradoftana.ro/

Agentie de turism