Intră în cont / Inregistreaza-te
AE Agency


Pensiunea Casa Domneasca


Nici un videoclip încărcat. 

Detalii

Suprafață (mp): 300 - 1.000

Capacitate locuri: 30

Disponiblitate zile: 7 / 7

Disponiblitate ore: 24 / 24

Descriere / Avantaje:

Va oferim posibilitatea organizarii de petreceri corporate si team-building, seminarii si traininguri, aniversari de firma sau alte evenimente.

Pe langa serviciile oferite de Pensiunea Casa Domneasca, organizam si programe alternative care includ: excursii pe Transfagarasan, plimbari cu vaporasul pe Lacul Vidraru, dejunuri traditionale sau cine festive cu foc de tabara la Cabana Valea cu Pesti, excursii la manastirile din zona, vizite cu ghid specializat la principalele obiective turistice (Manastirea Curtea de Arges, Biserica Domneasca, Cetatea Poienari, Biserica rupestra Corbi, etc); de asememea, pentru reusita petrecerilor dvs putem organiza seri speciale cu DJ profesionist (lumini, amplificare sunet, fum discoteca), concursuri de karaoke, limbo, spectacole folclorice, concerte de camera, etc.

De pe balconul fiecarei camere puteti admira Curtea Domneasca si Biserica Domnesca (sev XIV), ruinele Bisericii San Nicoara (sec. XIV – prima biserica catolica din Tara Romaneasca), panorama muncipiului Curtea de Arges si a Muntilor Fagaras pe care le puteti descoperi vizitandu-le.

 

Pentru cei care aleg sa petreaca mai multe zile in zona Curtea de Arges si la Pensiunea Casa Domneasca, putem organiza excursii la cele mai importante obiective turistice din zona Curtea de Arges – Lacul Vidraru – Transfagarasan – Balea Lac, precum si pentru vizitarea manastirilor din zona: Aninoasa, Slanic, Namaiesti, Robaia, Corbii de Piatra, Valeni, Corbeni – Antonesti, Cotmeana, etc.

 

TURISM

Manastirea Curtea de Arges
Biserica Domneasca
Biserica Olari
Fantana Mesterului Manole
Cetatea Poienari
Barajul Vidraru
Monumentul electricitatii
Transfagarasanul
Schitul Robaia
Muzeul de etnografie Musatesti
Ansamblul rupestru Corbi
Manastirea Namaiesti
Manastirea Aninoasa
Manastirea Slanic
Ruinele San Nicoara

Opțiuni:
Parchet dans
Sonorizare
Parcare
Bucătărie / Catering
Bar - foyer
Atelier reparații / întreținere pe raza 15 km
Semnal GSM / Net
Fumat incintă
Alcool incintă
Etajat
Spațiu închis
Aer condiționat
Sală de recepție / conferințe
Asistență tehnică și administrativă
Asistență medicală pe raza 15 km
Scop:
Spectacole
Studio foto
Studio video
Producție film
Conferințe
Cursuri / Seminarii
Casting
Proiecții

Arhitectură: Tradițional

Interior: Eclectic

Climă: Temperată 4 anotimpuri

Relief dominant: Montan

Peisaj dominant: Colinar

Material de construcție: Cărămidă

Tipologie: Locuit / Cazare / Adăpost

Cazare directă: 20-25 persoane

Condiții cazare: Bune

Țară:Romania

Oraș: Curtea De Arges

Telefon: +40.747.11.99.00 ; +40.755.01.56.71; (L-D: 09:00

Fax:+40.248.721.070

Email: casadomneasca@casa-domneasca.ro

Adresă / Rezervare:

Str. Plopis, nr.3, 115300 Curtea de Arges

 

In centrul vechi al Municipiului Curtea de Arges – „orasul” regilor Romaniei – in imediata apropiere a Bisericii Domnesti – vechea curte domneasca a Basarabilor „descalicatori de tara, datatori de legi si datini” – si prima Mitropolie a Tarii Romanesti, pe o colina la poalele careia se intinde panorama orasulului in toata splendoarea ei…

 

Curtea de Arges, Str. Plopis, nr.3, Jud. Arges

Accesul dinspre Bucuresti, care se afla la o distanta de 150 km de Curtea de Arges, se face pe autostrada A1 (pe o lungime de 120 de km, inclusiv centura de ocolire a municipiului Pitesti) si apoi in continuare pe DN7C care duce pe Transfagarasan catre Sibiu.
Accesul dinspre Ramnicu Valcea si Sibiu (situat la 150 km de Curtea de Arges), se face pe E 81 si apoi pe DN 73C dinspre vest.
Accesul dinspre Campulung si Brasov (situat la 139 km de Curtea de Arges) prin culuarul Rucar-Bran, se face pe DN 73 dinspre est.
Accesul dinspre Sibiu, pe Transfagarasan pe la Balea Lac (care se afla la o distanta de 94 km de Curtea de Arges), se face pe DN7C dinspre nord.

Website: http://www.casa-domneasca.ro/

Agentie de turism