Intră în cont / Inregistreaza-te

Music Lab


Nici un videoclip încărcat. 

OrganizatorSonorizare, Scenă, Lumini, Back-Line, Studio de înregistrări, Inregistrări concerte

DomeniuTeatru / Dans / Muzica, Film / TV, Spectacole / Concerte / Festivitati, Tehnic / Personal, Învățământ / Consultant, Targuri / Evenimente, Divertisment

TipSonorizare, Scenă, Lumini, Back-Line, Studio de înregistrări, Inregistrări concerte

ȚarăRomania

OrașArad

Detalii

Diplome / Licenţe / Atestate:

persoana juridica romana

Experienţă / Performanţe:

Music Lab – activează pe piața de sunet/scenă/lumini/studio din Arad începand cu anul 2011, fondatorii societății aducand ca aport în firmă pe lângă dotări tehnice și logistice, un volum impresionant de know-how. Cunoștințele, experiența și procesul continuu de învățare sunt deosebit de importante în domeniu, deoarece oricine poate deține instrumente, aparatura, instalații, dar acest lucru nu garantează calitatea lucrărilor.

Membrii echipei Music Lab au desfășurat activități în cadrul altor firme de sonorizare și în cadrul altor studiouri, ocupand posturi de: inginer de sunet, inginer de lumini, producător de studio, inginer de sunet în studio, instrumentist de studio.

 

Sonorizari – scena – lumini

Music Lab deține mai multe instalații de sunet, care sunt folosite în funcție de mărimea locațiilor alese pentru evenimente.

Amintim câteva locații unde Music Lab își desfășoară activitatea constant: Atrium Mall (concerte, serbări, concursuri), Orașul Curtici (Zilele Orașului, diferite concerte, spectacole, etc.), Orasul Deta (Zilele Orașului), locații în Arad (Club Nerv, Bar Fly, Teatrul Clasic Ioan Slavici, Club ABC, etc.).

Printre alte evenimente unde a fost nevoie de serviciile Music Lab amintim: Zilele Orașului Timisoara, Toamna Orădeana, Festivalul Moto Rock Pecica, Festivalul Green Island (Ghioroc), Festivalul Internațional de Carte Cluj Napoca.

Menționăm că serviciile Music Lab nu se rezumă doar la concerte sau discursuri, Music Lab prestând servicii de sonorizare și pentru mai multe spectacole de teatru musical, inclusiv un turneu ce a cuprins orașe ca: Arad, Odorheiul Secuiesc, Szeged, Beckescsaba. De asemenea Music Lab se poate mândri că a sonorizat megaproducția JESUS CHRIST SUPERSTAR într-o dubla reprezentație la Cluj-Napoca.

Alte servicii ar fi: conferințe (cu sau fără traducere), piese de teatru, stand-up comedy, prezentări (moda, culinar, etc.), înregistrari de concerte sau spectacole (de ex. Albumul Acustic - Cinema Patria a formației Celelalte Cuvinte).

Putem furniza instalație de sunet, lumini sau scena pentru orice fel de evenimente, de la petrecere de botez, până la zile de oraș, și putem furniza necesarul tehnic – back line – pentru orice formație care cântă live.

 

Studioul

Studioul se află în Arad și este format din doua camere, live room și control room. Se pot înregistra orice instrumente acustice. În cazul în care se cere înregistrarea unui pian, sau a unui cor, ne deplasăm în orice locație.

Pe lângă serviciile de înregistrare, facem desigur și mixajele și masterizarea.

Dintre artiștii cu care s-a colaborat anterior, și din cei cu care există colaborări acum, amintim: Talisman, Ștefan Hrușcă, Ovidiu Țăndărică, Celelalte Cuvinte, Taxi, Analia Selis, Mario and the Teachers, Lucian Nagy, Camil Mara, Aurel Moldoveanu, Rapsozii Zărandului, Gabriel Rosati, Marius Pop, etc.

 

Ne mândrim cu faptul că oricine a lucrat o dată cu noi, în viitor apelează tot la noi. Portofoliul de clienți este cea mai bună carte de vizită.


Proiect: Platit

Date contact

SanPlant