Intră în cont / Inregistreaza-te

Jezebel


1. Jezebel - Audio #661
     
2. La_Vie_En_Rose_Master_16_44.mp3.mp3
     
 

Activitate:

Cantareata

Informaţii

Status: Profesionist

Disponibilitate de deplasare:
Da

ȚarăRomania

OrașBucuresti

Limbă

Limba nativa: Romana

Limba 1: Spaniola

Limba 2: Engleza

Aptitudini speciale

Carnet auto
Imitator
Voci copii
Dans
Voce

Descriere

Par: Lung

Culoare par: Negru

Culoare ochi: Caprui

Inaltime: 161-165

Fizionomie: Caucazian

Gen: Feminin

Experienţă

Performanță artistică / Carieră / Repertoriu:


Recital muzica lirica: Muzeul National George Enescu, Muzeul de Istorie, Sala de festivitati Dinu Lipatti, Sala de festivitati I.L.Caragiale, Universitatea Spiru Haret.

 

Colaborari: Palatul Stirbey, Crowne Plaza, Casa Capsa, Turabo Balroom, Casa Ardeleneasca, Casa Doina,  Monaco Lounge Café, Club Residence, Daimon Club, Casa Alsy, Minerva, La Radu etc…

 

Rol in piesa de teatru “Mincinosul”– Carlo Golgoni, in regia lui Toma Enache, in rolurile “Cleonice” si “O cantareata”, alaturi de Sebastian Papiani, Valentin Uritescu, Claudiu Bleont, Liliana Pana, Radu Zetu.

Rol principal in "EROTOPOETICA" - in regia lui Toma Enache

 

Aparitii TV: “Happy Hours” – PRO TV; “Celebri sau nu” – Antena 2, “Harta Vietii” – Antena 2,  “Euforia Club” – Euforia TV, TVR International.

 

 “O cheamă Izabela. Este româncă, are 42 de ani. La 8 ani asculta Carlos Gardel, Edith Piaf şi Maria Tănase. A făcut o şcoală de muzică, dar părinţii au sfătuit-o să meargă la o şcoală sigură şi "practică". Deşi le moştenea pasiunea pentru muzică, deşi avea o voce ireal de frumoasă şi un talent nativ, Izabela s-a dus să înveţe să lucreze cu cifrele.

 

Oana Vasiloiu

23/05/2010

Timp de 17 ani a lucrat in sistemul bancar. Până într-o seară, la ziua unui prieten, într-o cârciumă, când s-a ridicat de la masă, a luat microfonul şi i-a dedicat sărbătoritului melodia "Ionel, Ionelule" în franceză! Toată lumea a sărit în picioare. Aplauzele şi cuvintele de încurajare şi, mai ales, insistenţele iubitului ei, au făcut-o să renunţe la bancă şi să-şi trăiască visul de a cânta. Au urmat trei ani de muncă (a reluat şcoala de muzică) şi de participări la diverse evenimente private la care era invitată.

Astăzi, Izabela - Jezebel, pe numele ei de scenă (după filmul cu Bette Davis) trăieşte cântând şi cântă trăind. Toată fiinţa ei este făcută pentru a cânta. Nu mi-o imaginez la bancă, sau făcând altceva, nu înţeleg cum a rezistat fără muzică atâţia ani. Când am auzit-o prima dată am tresărit, apoi am rămas câteva minute încremenită, trăind o dată cu ea, în acelaşi ritm cu al ei, o bucurie şi o emoţie fantastică, pe care nu ştiu să le descriu. Ştiu doar că mă întrebam dacă este Edith Piaf, Patricia Kaas, Cesaria Evora sau Maria Tănase...

NU MANELE, NU SILICOANE
Aberam în mintea mea şi mă întrebam cum e posibil să se adune atâta patimă şi atât talent într-o singură voce? Cum poate cineva să cânte şi muzică latino americană, şi şansonete şi jazz, şi muzică populară românească, într-un registru impecabil? Jezebel are un timbru vocal special, absolut hipnotizant. Cântă şi în franceză şi în spaniolă. Nu am stat mult de vorbă cu ea, dar este atât de modestă şi de rafinată (calităţi aşa de rare astăzi), încât îmi pare că trăieşte în altă epocă, e ca o artistă din anii '20, '30 care a uitat să mai îmbătrânească. E frumoasă şi atât de naturală, aşa cum puţine femei mai sunt în ziua de astăzi.

Izabela nu cântă nici manele, nu are nici silicoane, nu este nici blondă! Şi este şi puţin trecută de douăzeci şi... de ani. Cine să fie atras de ea ca să o impresarieze? Cine să o tot invite pe la emisiuni de "mondenităţuri" inutile? Nu prezintă garanţii de vedetă autohtonă cu potenţial de "divă" care să aducă profit gras. Are doar voce! După ce a fost invitată într-o singură emisiune televizată, unde a câştigat puţină notorietate, într-un an Izabela a reuşit să-şi alcătuiască singură trupa ei, care o completează perfect, într-o armonie desărvârşită.

Gyuri Pascu a susţinut-o şi a încurajat-o să nu mai renunţe la muzică, şi i-a oferit şansa de a-şi pune în scenă proiectele pe care le visa. Aşa s-a întâmplat cu programul "De la Maria Tănase la Edith Piaf - prin Micul Paris", proiect lansat la Gyuri's Pub.

Anul trecut, un prieten a recomandat-o regizorului Toma Enache, care caută o anumită voce pentru spectacolele sale. Vocea Izabelei şi prezenţa ei scenică erau exact ceea ce lipsea în imaginea completă a piesei "Mincinosul" de Carlo Goldoni. Aşa a ajuns Izabela (Bela) să cânte şi să joace personajul "Cleonice", alături de nume precum Claudiu Bleonţ, Sebastian Papaiani, Valentin şi Bogdan Uritescu, şi Liliana Pană.

Studii de profil

Scoala de muzica nr. 2 – pian                                                                       

Facultatea de Arte; Specializarea Pedagogie Muzicala – Universitatea Spiru Haret; canto clasic

Agentie de turism