Intră în cont / Inregistreaza-te
AE Agency

Lucian Teofil Boar


1. Pasarea Rock - Legenda.mp3.mp3
     
2. Ioan Gyuri Pascu duet Teo Boar - O sole mio.wmv.mp3.mp3
     
3. teo boar - adagio de Albinoni live.wmv.mp3.mp3
     
 

Activitate:

Chitarist, Vocal, Rock, Folk, Blues, Reggae, Country

Informaţii

Status: Consacrat

Disponibilitate de deplasare:
Da

ȚarăRomania

OrașBucuresti

Limbă

Limba nativa: Romana

Limba 1: Engleza

Aptitudini speciale

Voce
Instrument muzical

Descriere

Par: Lung

Culoare par: Castaniu

Inaltime: 171-175

Constitutie: Normal

Fizionomie: Caucazian

Gen: Masculin

Experienţă

Performanță artistică / Carieră / Repertoriu:

Guitarist la Baniciu, Kappl & Lipan, Guitarist/Vocalist la Pasarea Colibri şi Guitarist/Vocalist la Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers

Teo Boar (Lucian Teofil Boar)-chitarist, vocalist. Nascut la Arad in 29 martie 1965. Incepe sa cante la varsta de 7 ani la vioara apoi de la 12 ani invata chitara, fiind indrumat de un profesor apoi perfectionindu-se ca autodidact.In 1981, la varsta de 16 ani, incepe sa activeze in formatia liceului nr.8 Arad, formatia numindu-se HIDRO GROUP 8.

Dupa un an reinfiinteaza formatia PACIFIC, formatie fondata de fratele sau ,Dorel Boar, chitaristist si el, disparut pe Litoral in 1972, la numai 21 de ani. In perioada 1981-1990 isi desfasoara activitatea atat in cadrul trupei liceului cat si impreuna cu PACIFIC, la Clubul Tineretului din Arad, facand parte intre 1986-1989 si din formatia CARUSEL din Arad.

Din anul 1990, timp de aproape 2 ani , formatia PACIFIC devine "SAN ROCK", o data cu preluarea ei de catre un sponsor local, Mircea Santau. Incepand cu 1992 trupa revine la denumirea PACIFIC. Tot in acest an incepe colaborarea cu IOAN GYURI PASCU, impreuna cu colegii de la PACIFICA formand trupa IOAN GYURI PASCU & THE BLUE WORKERS.

In acest timp participa la imprimarea a 4 albume impreuna cu Gyuri Pascu si Vlady Cnejevici, desfasurand in paralel si activitatea concertistica alaturi de PACIFIC si I.G.PASCU & THE BLUE WORKERS.

In perioada 1996-97' canta in Germania impreuna cu PACIFIC. Din 1995 colaboreaza impreuna cu colegii cu Grupul DIVERTIS in spectacole si emisiuni de televiziune. In anul 2003 formatiei PACIFIC i se alatura solistul Leo Iorga si claviaturistul Vlady Cnejevici, devenind PACIFICA , formula in care imprima 2 albume.

Incepand cu anul 2009 ,Teo Boar incepe sa colaboreze si cu MIRCEA BANICIU, mai apoi cu grupul PASAREA COLIBRI. Din anul 2013 face parte din proiectul muzical BANICIU-KAPPL-LIPAN & FRIENDS, alaturi de colegul sau Vlady Cnejevici. Colaboreaza, pe parcursul a peste 30 de ani de activitate cu cativa zeci de solisti , alaturi de care canta si imprima materiale discografice. Participa la sute de emisiuni de televiziune si la mii de concerte in tara si in strainatate in formatiile unde a activat si activeaza pana in prezent. Efectueaza turnee si participa la cele mai importante festivaluri din tara (Cerbul de aur, Mamaia), festivaluri rock din tara si stainatate). Din anul 2011 este solicitat in calitate de chitarist si vocalist sa partcipe la imprimarea muzicii pe coloanele sonore a mai multor filme de lung metraj romanesti.

Activitate concertistica: Incepand cu anul 1981. Activeaza in prezent in calitate de chitarist si vocal in urmatoarele formatii: -IOAN GYURI PASCU & THE BLUE WORKERS (din 1992) -MIRCEA BANICIU BAND (din 2009) -PASAREA COLIBRI (din 2010) -BANICIU-KAPPL-LIPAN & FRIENDS (din 2013...)

 

SanPlant