Intră în cont / Inregistreaza-te

Recycle Bin


1. Recycle Bin-Pokemon and The Bastards.mp3.mp3
     
2. Recycle Bin - Retardia.mp3.mp3
     
3. RECYCLE BIN SELECTA Anda Adam cover).mp3.mp3
     
 

Activitate:

Punk - Rock, Influente Nofx, Anti-flag, Los Fastidios, Ska-p

Informaţii

Status: Profesionist

Disponibilitate de deplasare:
Da

ȚarăRomania

OrașBucuresti

Limbă

Limba nativa: Romana

Limba 1: Engleza

Aptitudini speciale

Carnet auto
Dans
Voce
Instrument muzical

Descriere

Componenţă

Bitza - guitar & vocal,

Grim - bass,

George - guitar & b.vocal,

X-u - drums & b.vocal

Sorin Niculescu - trumpet

Experienţă

Performanță artistică / Carieră / Repertoriu:

Formatie Punk-Rock, infiintata in 18 Martie 2007.

Discografie: 2007

- Stupidity Tour 2008 - Pokemon & The Bastards 2010

- Cronicile din Retardia.

Are peste 150 de concerte sustinute alaturi de diferite trupe din tara si strainatate.

 

Cand a format trupa Recycle Bin, Pokemon, vocalul trupei, a spus:

"Am aparut din cenusa odioasa a muzicii punk romanesti prin fuziunea Pokemonului cu doi dintre membri ex-trupei Buzz ce urau visceral muzica emo ( Bitza si X-u’) si cu anarho punkistul Grim, ce activa la modul senzational in trupa Cobe. Am inceput sa zanganim impreuna din 18 martie 2007, si de atata voie buna si inspiratie Divina s-a nascut albumul '''STUPIDITY TOUR''' (...).
Din Septembrie 2007 s-a insinuat in mirobolanta formatie, Levi (Los Pogos), care a apucat cu nadejde si pricepere chitara armonie".
Primul turneu a avut loc in toamna anului 2007 si a cuprins orase ca: Timisoara, Deta, Cluj, Bistrita, Iasi, Roman, Suceava.
Tot Pokemon spunea:
"(...) Si a venit fatidicul an 2008, iar noi, in calitate de adunatura de bastarzi, am inceput sa lucram la al 2-lea album: '''POKEMON & THE BASTARDS''' (finalizat in luna iunie 2008 si cu lansarea in septembrie 2008)".
O luna mai tarziu incepea al doilea turneu national, de aceasta data in mai multe orase: Arad, Timisoara, Resita, Deva, Deta, Cluj, Bistrita, Lugoj, Zalau, Sibiu, Iasi, Galati.
Toate acestea s-au intamplat pana in seara de Craciun a anului 2008, cand, dupa un extraordinar concert de colinde alaturi de formatia Niste Baieti, Cosmin (Pokemon), vocalul formatiei Recycle Bin, a plecat dintre noi.
A plecat, dar spiritul lui a ramas alaturi de noi. De aceea, formatia Recycle Bin nu se opreste aici.
In 2009, dupa un mini-turneu de revenire care a cuprins orasele Timisoara, Cluj, Sibiu, Galati, Iasi, formatia Recycle Bin s-a apucat sa lucreze la cel de-al 3-lea material discografic, pe care si-au propus sa il lanseze in toamna anului 2010.
Tot in 2009, in luna Septembrie, are loc prima editie a festivalului '''POKEFEST''', un festival organizat in memoria fostului vocal, Pokemon.
In vara anului 2010 se produce al 3-lea album Recycle Bin, inregistrarile fiind facute in studioul Tomberon Records, de catre JANIN PASNICIUC. '''CRONICILE DIN RETARDIA'', caci asa se numeste albumul, exprima, ca si pe cele anterioare, situatii si intamplari de pe meleagurile mioritice. Materialul contine 12 piese.
Recycle Bin nu renunta la ideea de underground si astfel si cel de-al 3-lea album va fi lansat tot independent, sub semnatura proprie "Tomberon Records".
In Decembrie 2011, dupa un alt concert de colinde, Levi anunta ca este nevoit sa paraseasca Bucurestiul si implicit formatia. Dupa cateva incercari, locul lui Levi este luat de George, care prin 2002-2003 a fost coleg cu Bitza si cu Xu intr-o alta trupa.
Recycle Bin a avut onoarea sa apara pe aceeasi scena alaturi de trupe mai mult sau mai putin cunoscute din tara si de peste hotare.
Printre cele mai importante, se numara: LA PLEBE (USA), THE TOASTERS (USA), SICK ON THE BUSS (UK),MOLOTOV COCKTAIL (USA-RO), SILVER SHINE (HU), ANTI-CLOCKWISE (FRA), OTAKE (FRA), DAEMON 340 (UK), DAILY O.D. (FRA),UNDER AUTHORITY OF (BELGIA), BIBI RIBOZO & THE BANDITOS (PL), 3 FEET SMALLER (AU), GUANO APES, ZDOB SI ZDUB

Agentie de turism