Intr─â ├«n cont / Inregistreaza-te

Teo Milea


1. Agonie si extaz
     
2. Povestea lor
     
3. Sarabanda
     
 

Activitate:

Pianist, Compozitor

Informaţii

Status: Profesionist

Disponibilitate de deplasare:
Da

ȚarăRomania

OrașTimișoara

Limb─â

Limba nativa: Romana

Limba 1: Engleza

Limba 2: Germana

Aptitudini speciale

Instrument muzical

Descriere

Fizionomie: Caucazian

Gen: Masculin

Experienţă

Performan╚Ť─â artistic─â / Carier─â / Repertoriu:

A urmat apoi o explorare a unei noi plaje muzicale pentru mine - rock, pop, nu jazz, funk, ambiental. În 2009 am cântat la Festivalul Plai în formula TRIO, al─âturi de Horea Cri┼čovan ┼či Cristi Ra┼úiu. În 2011 am urcat pe scen─â în deschiderea Festivalul Interna┼úional de Jazz de la G─ârâna în formula „Horea Cri┼čovan Quartet”. În acea perioad─â am cântat în diverse trupe pe care le-am înfiin┼úat împreun─â cu al┼úi muzicieni, cum ar fi The Trumpet Sound, The Evolution, New Tones ┼či Geophone. Au fost proiecte frumoase, dar marea provocare a fost aceea de a-mi crea propriul stil.

Am început s─â cânt al─âturi de Amalia Gai┼ú─â, iar în decembrie 2011 am lansat împreun─â proiectul „Sounds of Christmas”, in care au fost cuprinse primele compozi┼úii proprii.

Între timp, tot împreun─â cu Amalia am scris capitolul „CULORI” - ea versurile, eu muzica - un alt produs autentic pian-voce, un proiect de suflet. Ne-am prezentat piesele proprii în concerte, iar oamenii ne-au spus c─â mai vor culori, a┼ča c─â preg─âtim un album pentru 2013.

Acum lucrez la primul meu material discografic „pe clape albe...╚Öi negre”. Mi-am prezentat câteva dintre compozi┼úii, în prim─â audi┼úie, la Galeria Calpe de la Bastion, în luna iulie, dar mai multe ve┼úi afla la timpul potrivit...

Studii de profil

La început a fost muzica clasic─â. Am participat la diferite concursuri de pian na┼úionale ┼či interna┼úionale ┼či am cântat pentru melomani din ┼úar─â ┼či din afar─â, din Germania, Elve┼úia, Austria, Ungaria sau Statele Unite. În 2010 am avut ┼čansa unei colabor─âri cu Opera din Viena în cadrul Festivalului Interna┼úional de Oper─â de la St. Margarethen, în opera „Flautul fermecat” de W.A. Mozart. O bun─â perioad─â de timp am petrecut în Elve┼úia si Germania, unde am concertat într-o formul─â de duet pian-nai.

SanPlant